Nothing happens,
unless there is first a dream.
Always keep dreaming.... 

Even voorstellen

 

De keuze om dierenarts te worden maakte ik al heel vroeg. Na heel lang wachten mocht ik in 1997 dan eindelijk starten aan de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

Tijdens mijn studie kwam een lieve witte herder, Akira, op mijn pad en zij kwam bij mij wonen. Zij werd gelijk mijn eerste medische uitdaging door haar scala aan onbegrijpelijke klachten. Ondanks vele onderzoeken aan de faculteit, testen en medicatie, kon ik haar via de reguliere weg niet verder helpen dan een levenslang streng dieet en een dagelijkse dosis zware medicijnen. 

Ik besloot daarom op zoek te gaan naar een andere manier van werken binnen mijn vakgebied die wat meer aansloot op het natuurlijk functioneren van het lichaam, in de hoop daar een oplossing te vinden. 

Binnen de visie van de holistische (dier)geneeskunde vond ik wat ik zocht en inderdaad, kwam Akira er langzaam maar zeker toch weer bovenop. 

De geweldige resultaten smaakten voor mij naar meer en ik studeerde verder. Met dank aan mijn lieve witte herder, geniet ik nu dagelijks  van al het moois dat deze manier van werken met zich meebrengt. Ik wil niet meer anders en hoop in de gelegenheid te komen ook jouw dier verder te kunnen helpen mocht het ooit nodig zijn!


Warning: file_put_contents(): Only 4096 of 10815 bytes written, possibly out of free disk space in /home/holistischhelene/public_html/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 67