Spreek eerlijk zodat je woorden als zonlicht
naar het hart van de ander zullen gaan.
Cochise, chiricahua Apache 

Ervaringen met Back to Balance

 

Farah 

In het voorjaar van 2011 heeft mijn toen nog jaarling arabier merrie Farah, een aantal cranio behandelingen gehad van Hélène. Door een slechte start in haar leven zat ze erg in haar koppie en was ze angstig. Daarbij leek ze op dat moment ook helemaal vast te zitten in haar hals, haar spieren bij haar manenkam waren erg hard. 
 
Ik vond het erg mooi om te zien wat de cranio behandelingen met haar deden. Niet alleen gaf het haar veel rust en ontspanning, waardoor ze minder angstig werd en rustiger in haar hoofd, ook werd haar hals weer soepel en bovenal ging ze ook steeds helderder de wereld in kijken. Ik vond de manier waarop Hélène Farah behandelde en met haar te werk ging erg prettig. Ze werkt met veel geduld en ze heeft een erg paardvriendelijke benadering. Bovendien heeft ze verstand van zaken. Ik kan haar een ieder aanraden.
 
                                                                                                              Judith Pijnenburg
 
Behandeling van Farah, de buurman pikt ook een graantje mee...farahbehandeling.jpg 
 
 

Kayla

Onderstaande lieve berichtje ontving ik van Evy, de eigenaresse van Kayla, een paardje met gedragsproblemen welke we met bioresonantiedruppels behandeld hebben. Omdat we toch bezig waren, zijn we ook gelijk met de rest van het lijf, waaronder het bewegingsapparaat, de luchtwegen en de huid aan de slag gegaan. Aangezien Kayla in Belgie staat, was behandeling met de bioresonantie-mat niet haalbaar. Het resultaat met 'enkel' de druppels mag er echter gelukkig ook zijn:

Nooit gedacht dat een "lange afstandsbehandeling" zo'n mooie resultaten zou geven :-) Ik heb er alvast geen spijt van dat ik ermee begonnen ben en ben blij met m'n "nieuwe" paard ........ of eigenlijk is het mijn oude paard, het paard dat ik kende voor alle probleempjes zich zijn beginnen opstapelen :-)
 
 
 

Back to Balance in de pers:

"Ik kijk naar de hele ziel en zaligheid" - t Groentje