Als ik zie welke gevolgen kleine dingen hebben 
denk ik wel eens: "er bestaan helemaal geen kleine dingen"

 

Bioresonantie

Bioresonantie-therapie levert bij veel aandoeningen, maar speciaal bij chronische en steeds terugkerende klachten mooie resultaten waardoor langdurig/ levenslang medicatiegebruik in veel gevallen afgebouwd kan worden.

Ook dieren met allergieën zijn erg gebaat bij deze therapie en levenslang dieet is hierdoor lang niet altijd meer nodig.

Klachten van onbegrepen oorzaak kunnen met bioresonantie vaak achterhaald worden, doordat tijdens de bioresonantie-analyse het lichaam heel uitgebreid onderzocht wordt en niet enkel naar de meest voor de hand liggende oorzaken van symptomen gekeken wordt.

 

Preventie

De werkwijze van bioresonantie therapie ondersteunt het sterk preventieve  uitgangspunt van de praktijk.
In een zeer vroeg stadium kan een behandeling al ingezet worden.
Hierdoor kan het ontstaan van ziekte voorkomen worden.

 

Chronische aandoeningen

Bij chronische problemen is het belangrijk op zoek te gaan naar de oorzaak in plaats van het bestrijden van de symptomen. 
Denk hierbij aan immuunproblemen, allergieen, huid en vacht problemen, luchtwegproblemen, maag-darm problemen, steeds terugkerende infecties zoals anaalklierontsteking, mijten, maar ook een doffe vacht, sloomheid, kreupelheden, cyclus- en fertiliteitsproblemen en allerlei endocrinologische aandoeningen.
Bioresonantie therapie is hiervoor ideaal. 

Een andere mogelijkheid waarvoor de bioresonantie gebruikt kan worden, is om bepaalde tekorten in het lichaam op te sporen van bijvoorbeeld vitaminen en mineralen. 

Met behulp van Bioresonantie kan getest worden of de voeding die je dier krijgt bij 'm past. Ben je benieuwd of bepaalde voeding goed zou zijn voor je dier, probeer dan een  aan een kleine hoeveelheid van dit voer te komen via bekenden of vraag de fabrikant om een proefverpakking. Met de biotensor kan ik vervolgens testen of het voer geschikt is voor je dier.

Zeker bij allergie voor bepaalde voedings- of omgevingsstoffen is dit een fijne, pijnloze diagnostische methode. 

Ook bij gedragsproblemen vormt de bioresonantie een prachtig diagnostisch middel. Het apparaat meet welke emoties uit balans zijn door de frequenties te vergelijken met die van een emotionele balans. 

Behandeling met het bioresonantie apparaat is bij elk dier mogelijk en de meeste dieren vinden het rustgevend en vallen er soms bij in slaap.
Bioresonantietherapie is pijnloos.
De therapie meet de energie van het dier en herstelt disbalans waar nodig.

 

Makkelijke behandeling van agressieve en angstige dieren

Een praktische bijkomstigheid is dat voor een test zowel een speeksel-, urine-, mest als bloedmonster gebruikt kan worden.
Met behulp van bioresonantie apparatuur kan uit excretiemateriaal van het dier alle benodigde informatie vergaard worden die nodig is voor de behandeling.

Aan de hand van de uitslag van de meting worden individuele druppels voor het dier gemaakt.
Vooral bij agressieve of zeer angstige dieren is dit uiteraard een uitkomst.
Voor zeer uitgebreid onderzoek en behandeling hoeft het dier niet in handen genomen te worden.
Zwerfdieren, wilde dieren of dieren met gedragsproblemen kunnen op deze manier dus toch optimaal behandeld worden.

Ook wanneer je ver weg woont en de reiskosten of reistijd een probleem voor je opleveren kan je via deze weg dus prima gebruik maken van bioresonantie therapie. 

 

Werking van Bioresonantie

Bioresonantie werkt door middel van trillingen, frequenties.
Het werkt volgens hetzelfde principe als twee stemvorken van dezelfde frequentie die met elkaar resoneren. In onderstaand filmpje kan je zien hoe een stemvork vanzelf gaat trillen als een andere stemvork met dezelfde frequentie wordt aangeslagen.

 

              Unknown-1.jpeg

 

Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water, van 50 tot wel 75%!
Water is een medium dat heel makkelijk trillingen overneemt uit de omgeving.
Bij disbalansen in een lichaam, kan het makkelijk mee gaan trillen met frequenties uit de omgeving.  
Niet alleen goede trillingen zoals mooie muziek, zonlicht of een goed gesprek, maar ook slechte trillingen zoals die van virussen, bacterien of een negatief gesprek kunnen ons lichaam via deze weg beinvloeden. 

Met bioresonantie therapie worden de frequenties van de verschillende orgaansystemen in het lichaam gemeten.
Net als bij de twee stemvorken met dezelfde frequenties, kan een bioresonantie apparaat gebruikt worden om de gezonde frequenties in het lichaam te activeren en versterken.
De ongezonde orgaansystemen gaan zo vanzelf meetrillen met de versterkte gezonde orgaandelen.
Ziekmakende frequenties worden uitgedoofd en symptomen verdwijnen. 

Bioresonantie is een holistische therapie die voor herstel van het hele lichaam kan worden ingezet. Deze therapie stimuleert het zelfregulerend vermogen van het lichaam, door de juiste ingredienten aan te reiken. 
Er wordt bij deze therapie gewerkt volgens natuurgeneeskundig principe. 

 

Klik hier voor een fillmpje over de Bioresonantie met de Rayonex die bij Back to Balance gebruikt wordt